Imatge de l'entrenament d'aquest dijous (FC Barcelona)
Futbol

El Barça torna als entrenaments per preparar l'estrena de la Lliga a San Mamés

L'equip blaugrana ha reprès els entrenaments per preparar el tercer duel en una setmana contra l'Athletic. Cinc jugadors han passat controls antidopatge

Actualitzat

Després de dos dies de descans marcats per la derrota a la Supercopa d'Espanya davant l'Athletic Club, el Barça ha tornat als entrenaments per preparar ja l'estrena a la Lliga que serà, casualment, contra l'equip biscaí.

Luis Enrique ha comptat amb tots els jugadors disponibles del primer equip, a més dels jugadors del filial Gerard Gumbau i Juan Cámara. Al camp d'entrenament no hi era Pedro Rodríguez, que es troba a Londres tancant el seu fitxatge pel Chelsea.

Cal recordar que per al partit davant l'Athletic, que es jugarà a san Mamés diumenge a les 18.30, el Barça té força problemes en defensa: Gerard Piqué i Jérémy Mathieu no podran jugar per sanció, mentre Douglas, Adriano i Jordi Alba estan lesionats actualment. S'espera, però, que aquest últim pugui estar recuperat diumenge.

Al final de la sessió, cinc jugadors blaugranes, Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Andrés Iniesta, Marc Bartra i Leo Messi, han passat controls antidopatge per requeriment de l'Agència Espanyola per la protecció de la salut en l'esport.

 

Anar al contingut