Todibo, novetat a l'entrenament del Barça (EFE)
Barça

El Barça torna als entrenaments amb la novetat de Todibo i amb Carles Pérez al marge

Després de quatre dies de descans, Ernesto Valverde ha dirigit una sessió preparatòria encara sense la presència dels futbolistes internacionals

Actualitzat

El francès Jean-Clair Todibo ha estat la principal novetat a l'entrenament d'aquest dilluns del FC Barcelona per preparar el partit de dissabte que ve contra l'Eibar, sessió en què no ha participat, per molèsties físiques, Carles Pérez, que ha fet treball específic. Sí que hi han participat Leo Messi i Luis Suárez, que han format part de l'entrenament després que Ernesto Valverde hagués concedit quatre dies de descans a l'equip.

Per a aquest dimarts està previst que es reincorporin als entrenaments l'alemany Marc-André ter Stegen, l'holandès Frenkie de Jong, el brasiler Arthur Melo, el senegalès Moussa Wague i el croat Ivan Rakitic, després que tots han participat en compromisos de les seves respectives seleccions.

Durant els pròxims dies, el Barça recuperarà Sergio Busquets, Ansu Fati, Antoine Griezmann, Clément Lenglet i el xilè Arturo Vidal, els últims internacionals que es reincorporaran a la disciplina blaugrana.

Anar al contingut