Antoine Griezmann ha passat la revisió mèdica amb els seus nous companys del Barça (@FCBarcelona_cat)
Barça

El Barça torna a la feina amb les revisions mèdiques

El conjunt blaugrana començarà els entrenaments aquesta mateixa setmana i després començarà la pretemporada en què jugaran diversos partits al Japó, als Estats Units i també disputaran el Trofeu Joan Gamper

Actualitzat

El Barça 2019-20 engega motors aquest diumenge al matí. Dia de retrobada entre els jugadors del primer equip que posen punt final a les seves vacances i primera presa de contacte entre el flamant nou fitxatge blaugrana, Antoine Griezmann, amb els que seran els seus companys de vestidor a partir d'ara.

Passaran les habituals proves mèdiques Marc-André ter Stengen; Nelson Semedo, Jean-Claire Todibo, Gerad Piqué, Samuel Umtiti, Jordi Alba, Clement Lenglet, Sergi Roberto; Ivan Rakitic, Sergio Busquets, Rafinha Alcántara, Carles Aleñá; Malcom i Ousmane Dembélé.

A banda, Ernesto Valverde ha decidit començar a treballar aquesta pretemporada amb els joves del filial Iñaki Peña, Oriol Busquets, Riqui Puig, Álex Collado i Carles Pérez.

Els jugadors que han disputat la Copa Amèrica, Leo Messi, Luis Suárez, Arturo Vidal, Philippe Coutinho i Arthur Melo tenen permís del club per allargar les seves vacances fins a començaments d'agost.

El Barça començarà els entrenaments aquesta primera setmana en què també participaran dues cares noves més, el porter brasiler Neto i el migcampista holandès Frenkie de Jong. Després, l'equip posarà rumb cap al Japó on disputarà dos partits amistosos: contra el Chelsea, a Tòquio el 23 de juliol, i contra el Vissel Kobe d'Andrés Iniesta, David Villa i Sergi Samper en el seu estadi el 27 de juliol.

El 4 d'agost és la data fixada per a la presentació del Barça 2019-20 davant de l'afició blaugrana al Camp Nou, en el Trofeu Joan Gamper, en què s'enfrontaran a l'Arsenal anglès. L'endemà, l'equip es desplaçarà cap als Estats Units per disputar el torneig d'estiu  LaLiga Serie A Cup en què el conjunt barceloní es veurà les cares amb el Nàpols a doble partit, a Miami el 7 d'agost i a Michigan el 10 d'agost.

En tornar, els d'Ernesto Valverde es posaran a treballar plenament a preparar el seu debut a la Lliga que està previst per al divendres 16 d'agost a l'estadi de San Mamés contra l'Athletic Club.

Anar al contingut