Lieke Martens ha fet el gol de la victòria del Barça a Lillestrom (@FCBfemeni)

El Barça torna a guanyar el Lillestrom i jugarà les semifinals de la Champions (0-1)

Les jugadores de Lluís Cortés s'han imposat al camp noruec amb un gol de Lieke Martens i certifiquen la classificació després del 3-0 de l'anada al Miniestadi. El rival de les blaugranes serà el Bayern de Munic, que ha eliminat l'Slavia de Praga.

Laura BruguésActualitzat

El Barça ha tornat a guanyar el Lillestrom, aquesta vegada a Noruega, per 0-1 amb un golàs de Lieke Martens. Després del 3-0 de l'anada al Miniestadi, les blaugranes s'han classificat per segona vegada en la seva història, per a les semifinals de la Champions.

El Barça arribava a Noruega amb un 3-0 d'avantatge de l'anada, però lluny de conformar-se ha anat a buscar la victòria des de l'inici, en un terreny de joc pèssim. Al minut 7 les blaugranes han marcat el 0-1. Ha estat un golàs de Lieke Martens, després de rebre una assistència de Mariona.

La reposta: una arribada de les noruegues que ha atrapat Sandra Paños en dos temps. Ha estat l'única ocasió de la primera part de l'equip rival, perquè les de Lluís Cortés han tingut el domini absolut del partit. Toni Duggan ho ha provat amb un xut i també Mariona abans del descans. Les blaugranes, per cert, han jugat amb pantalons grocs, perquè la UEFA no ha autoritzat els de color blau habituals per coincidència amb el rival.

Les ocasions per al Barça han continuat a la segona part, com en un llançament de córner que ha rematat Mapi León i Wold ha tret de sota pals. I poc després, la portera Cecille Fiskerstrand ha evitat el gol de Natasa Andonova amb una mà providencial. Les blaugranes insistien i altra vegada, de córner, Mapi León ha tingut el gol a tocar. Tot i les nombroses ocasions, el 0-1 no s'ha mogut. Fregant el minut 90, també l'ha tingut Bárbara Latorre. El rival del Barça a les semifinals serà el Bayern de Munic que ha eliminat l'Slavia de Praga.