Jugadors del Barça, lamentant una ocasió fallada davant l'Atlètic de Madrid (Reuters)
Barça

El Barça torna a fallar en un partit decisiu

L'equip blaugrana ha sumat aquesta temporada 1 punt de 12 possibles en els duels davant Reial i Atlètic de Madrid

Eloi SansaActualitzat

El Barça acabarà la temporada sense aconseguir treure's de sobre la fama de no saber resoldre al seu favor els partits decisius. L'empat davant l'Atlètic de Madrid, a més de ser el segon intent fallit d'accedir al liderat, també suposa el primer punt, de 12 possibles, que suma l'equip blaugrana en els duels davant Reial Madrid i Atlètic de Madrid aquesta temporada.

Aquesta dada contundent implica que l'equip de Ronald Koeman haurà de sentir la cantarella que és un equip poc madur, que falla en els moments decisius. Encara que no sigui del tot cert, com ho demostra el seu triomf a la final de Copa, la victòria davant el Sevilla a la Lliga o les remuntades a la Copa, una d'elles també contra el Sevilla.

 

Tampoc a Europa l'equip ha sabut estar a l'altura en moments clau, com a casa davant la Juventus per assegurar el primer lloc de grup (0-3) o, també al Camp Nou, contra el París Saint-Germain en l'anada dels vuitens de final (1-4). Que l'equip guanyés a Torí o que oferís un bon paper en el partit de tornada davant el PSG (1-1), caient eliminat amb dignitat, no amaguen el fet que l'equip ha flaquejat quan es jugava les garrofes.

 

 

Anar al contingut