Handbol

El Barça topa amb Landin i no aconsegueix la Champions a Colònia (28-33)

La bona defensa del conjunt alemany i les aturades del porter danès Niklas Landin han acabat amb el somni europeu de l'equip de Xavi Pascual

El Barça no ha fet bona la dita de no hi ha dos sense tres i ha perdut clarament la final de la Champions. En els dos enfrontaments previs contra el Kiel, l'equip de Xavi Pascual havia guanyat clarament. Malauradament en el partit més important d'aquesta atípica temporada, els alemanys no han donat opció. L'equip dirigit per l'exblaugrana Filip Jicha ha controlat en tot moment el partit. La seva defensa no ha deixat llançar còmodament a la primera línia blaugrana que sempre ha tingut molts problemes per trobar bones posicions. A més els blaugrana no han sabut trencar el ritme relativament lent imposat pel Kiel. Al descans, el Barça perdia de tres gols (16-19).

Al començament de la segona meitat Xavi Pascual ha donat entrada a Raúl Entrerríos, que ha escurçat diferències. Semblava que el Barça podria reaccionar, però ha estat un miratge i el Kiel s'ha marxat de 4 gols (17-21). En aquest moment els blaugrana han reaccionat, però el porter Niklas Landin s'ha encarregat de frenar la recuperació blaugrana amb dues aturades consecutives. La primera a llançament de Palmarsson. Posteriorment n'ha aturat un altre des de l'extrem a Ariño. No hi hagut forma d'empatar el partit i a poc a poc els alemanys han marxat en el marcador amb gols de Weinhold i Pekeler i aturades de Landin.

A 10 minuts del final el Barça perdia de 4 gols (22-26). La bona defensa alemanya ha impedit la reacció blaugrana. Dika Mem ha estat neutralitzat i no ha pogut liderar la reacció amb els seus portentosos llançaments. Als jugadors del Barça han acabat el partit impotents davant d'un rival molt superior i que ha guanyat de cinc gols (28-22). El Kiel ha guanyat amb claredat i ha aixecat la seva quarta Lliga de Campions. La desena del Barça haurà d'esperar.

El PSG guanya la final de consolació

Abans de la final, s'ha jugat el partit per al tercer i quart lloc entre el PSG i el Veszprém. Al final dels 60 minuts, victòria dels francesos per 31 a 26, que els ha permès endur-se la final de consolació. Amb el pas dels minuts, el Veszprém ha acabat acusant el gran esforç que va fer en la intensa semifinal contra el Kiel, que es va resoldre a la pròrroga.