Pito celebra el gol que ha marcat
Pito celebra el gol que ha marcat (@FCBFutbolSala)
Futbol Sala

El Barça tomba l'Inter amb un partidàs i s'avança en la semifinal (2-0)

Els de Jesús Velasco s'imposen amb un gol en pròpia porta d'Eric Martel i una gran diana de Pito. Dimecres poden sentenciar el "play-off".

Àlex Oliva RodésActualitzat

El Barça ha colpejat primer en el "play-off" de semifinals de la lliga de futbol sala. Els blaugranes han superat l'Inter amb un gran partit al Palau Blaugrana.

Els de Jesús Velasco han tingut infinitat d'ocasions en la primera part, però el primer gol ha arribat amb un xic de fortuna: l'ha marcat l'interista Eric Martel en pròpia porta, a la sortida d'un córner. La segona part ha començat amb un golàs de Pito, que amb un gran revers s'ha desfet del seu marcador i ha batut Jesús Herrero. A partir d'aquí, Miquel Feixas ha estat una paret a la porteria blaugrana, Catela i Dyego han fet un recital de joc i l'Inter, tot i el joc de 5 davanters no ha pogut remuntar.

El segon partit de la sèrie es jugarà dimecres (20.30), a la pista de l'Inter, en directe per Esport3. Si el Barça guanya ja serà finalista; si no, la sèrie s'haurà de resoldre en el tercer partit al Palau.    

Anar al contingut