Ignacio Alabart en una imatge d'arxiu (@FCBhoquei)
Hoquei Patins

El Barça tomba la resistència del Noia i jugarà la final de la Supercopa d'Espanya (1-3)

Tot i fer un treball defensiu destacat, els penedesencs han caigut a la pròrroga contra un Barça que ha imposat la seva força amb les accions a pilota aturada

Roger SantalóActualitzat

El Barça disputarà la final de la ILERNA Online Supercopa d'Espanya després de superar el Noia per 1 a 3. El matx, però, ha estat igualat gràcies al treball defensiu dels penedesencs, que ha dificultat molt l'atac blaugrana.

El Noia s'ha avançat amb un gol de Xavi Costa, al minut 8. L'ampostí, referència dels de Sant Sadurní a l'atac, ha pogut rematar una passada de Manrubia dins l'àrea. La primera meitat ha seguit amb un Barça abocat a l'atac, però sense poder superar la pressió dels penedesencs. Amb l'1 a 0 s'ha arribat al descans.

A la represa, els d'Eduard Castro han trobat l'empat aprofitant la penalització de la quinzena falta del Noia: Pau Bargalló ha superat Zapater per dalt, trencant la resistència del meta penedesenc.

El partit s'ha acabat decidint a la primera meitat de la pròrroga: en una sortida al contraatac, el blaugrana Hélder Nunes ha pogut picar la bola per sota de Zapater per avançar el Barça. A un minut del descans, Bargalló ha ampliat la diferència amb una nova falta directa.

El Barça passa així a la final, que es jugarà demà a Lloret de Mar (18.00, Esport3). S'enfrontarà contra el guanyador del duel entre el Reus i el Liceo.