Hamraoui ha fet el gol de la victòria del Barça contra el Deportivo (@FCBfemeni)
Copa de la Reina

El Barça tomba el Deportivo i obté una classificació agònica per a les semifinals (1-0)

Quan només quedaven 15 segons per al minut 120, Kheira Hamraoui ha fet el gol de la victòria blaugrana i ha evitat la tanda de penals

David CarballoActualitzat

El Barça ha patit de valent per passar a les semifinals de la Copa de la Reina. L'equip de Lluís Cortés ha necessitat fins a l'últim minut de la pròrroga per superar el Deportivo. Quan quedaven només 15 segons per al minut 120, Kheira Hamraoui ha rematat al fons de la xarxa una centrada de Mariona Caldentey per trencar la resistència de les gallegues i ha fet el gol de l'agònica victòria blaugrana, que ha evitat que l'eliminatòria s'hagués de decidir a la tanda de penals.

Abans d'aquest desenllaç d'autèntinc infart, el Barça ha estat el clar dominador del partit, però ha topat amb una actuació excel·lent de la portera gallega Sullastres, que amb les seves nombroses aturades s'ha convertit en la millor jugadora, amb diferència, del seu equip.