Adam Hanga ha estat el jugador més destacat del Barça Lassa en el duel contra el Buducnost (EFE)
Eurolliga

El Barça Lassa tomba el Buducnost i s'assegura el cinquè lloc a l'Eurolliga (95-83)

Adam Hanga ha liderat la victòria blaugrana sobre el Buducnost montenegrí en un duel en el que el Barça Lasa no s'ha sentit còmode fins a la segona meitat

Actualitzat

El Barça Lassa ha vençut el Buducnost per 95 a 83 i s'ha assegurat la cinquena plaça de la fase regular de l'Eurolliga. El conjunt blaugrana, però, no ha començat bé i ha vist com el penúltim classificat de la competició, sense jugar-s'hi res, plantava cara de valent i, fins i tot, dominava en el Palau. 21-22, al final del primer quart i 44-46 al descans.

Svetislav Pesic no podia estar més enfadat a la mitja part. L'esbroncada del "coach" ha fet el seu efecte i és que el Barça Lassa s'ha retrobat amb la seva millor versió i ha estat capaç de reaccionar. Això sí, el conjunt montenegrí no ho ha posat gens fàcil i s'ha mantingut dins del partit fins a les acaballes, quan el cansament ha començat a passar factura.

Adam Hanga ha liderat la victòria blaugrana amb 18 punts, 4 rebots i 4 assistències. El Barça Lassa s'enfrontarà a l'Anadolu Efes, el quart classificat en el play-off.

Anar al contingut