Barça

El Barça tindrà un equip a la Lliga Genuine

La competició està destinada a persones amb diversitat funcional intel·lectual. Es va haver d'aturar degut a la pandèmia de la Covid i es reprendrà el gener del 2022, amb la participació del Nàstic, el Girona, l'Espanyol i, a partir d'ara, el Barça

A la Lliga Genuine, per a persones amb diversitat funcional intel·lectual, hi tenen representació tots els grans clubs d'Espanya. El Nàstic, el Girona i l'Espanyol hi participen des de fa anys. Però hi faltava el Barça. I la nova directiva del club ho ha volgut solucionar. És una de les primeres grans propostes de Joan Laporta en l'àmbit social. Des de la Fundació Barça, l'entitat ha impulsat la creació d'un equip, format per 30 jugadores i jugadors, per inscriure's en la Lliga Genuine.

L'Espanyol o el Girona també tenen equip a la Lliga Genuine

La Lliga Genuine es va posar en marxa en la temporada 17-18 amb l'objectiu d'avançar cap a la integració i la inclusió de persones amb altres capacitats en el món de l'esport. En l'última edició, hi havia 36 equips, tots ells representants de clubs membres de l'LFP. La pandèmia de la Covid, però, va paralitzar la competició el març de l'any passat. Es reprendrà el gener del 2022, i ja hi haurà un equip que defensarà l'escut del Barça.

Anar al contingut