Barça

El Barça té una cita perillosa a Cadis

L'equip blaugrana tanca la sisena jornada de Lliga (22.00) en un ambient enrarit i amb un Koeman en risc

Redacció Esport3Actualitzat

Més pendent en les últimes hores de la situació del seu tècnic, Ronald Koeman, el Barça visita aquesta nit (22.00) el Cadis en un partit que pot ser transcendental per al futur esportiu de l'equip. Amb el Reial Madrid a 8 punts -i dos partit més jugats- l'equip blaugrana té la necessitat de guanyar per no sumar una altra decepció que podria arribar a suposar l'adeu precipitat del tècnic neerlandès. 

Incapaços de superar el Granada al Camp Nou, els barcelonistes es veuen comminats a capgirar la pobra imatge que van oferir dilluns. No s'esperen gaires canvis, entre altres coses perquè Koeman no recupera cap jugador respecte a l'últim partit. Més aviat al contrari: perd Alejandro Balde, substitut natural de Jordi Alba al lateral esquerre, que no va poder acabar el matx contra el Granada per una lumbàlgia. Al seu lloc hi jugarà Sergiño Dest, que obrirà així les portes de la titularitat a Óscar Mingueza al flanc dret. També és possible que Gerard Piqué recuperi la titularitat a l'eix de la defensa aompanyant Ronald Araujo i deixant Eric Garcia a la banqueta, i que Gavi jugui de sortida en lloc de Sergi Roberto

Cadis no porta bons records al Barça de Ronald Koeman, que ja va perdre allà en la seva última visita, el desembre del 2020. Però si bé en aquella ocasió va suposar un punt d'inflexió per iniciar a partir d'allà una bona ratxa de partits sense perdre que van portar l'equip a optar a la Lliga, ara podria obrir la porta a un canvi més important, no només de tendència sinó de responsable tècnic.    

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut