Barça

El Barça té molt encarrilada la incorporació del central francès Clément Lenglet

El defensa del Sevilla, de 23 anys, s'ha convertit aquesta temporada en un jugador clau a l'equip andalús i el cost del fitxatge s'enfilaria més enllà dels 35 milions d'euros

Francesc LatorreActualitzat

El Barça ja fa dies que te la vista fixada en el central francès del Sevilla Clément Lenglet. Compleix tots els requisits: joventut, eficiència i un preu assequible, tal com està el mercat. Si res es torça serà blaugrana, tot i que a la capital andalusa es resisteixen a perdre'l.

Al Barça tenen coll avall que l'any que ve la megafonia que anunciarà el nom de Clement Lenglet serà la del Camp Nou. No es dona el fitxatge per fet, però sí per molt ben encarrilat. Ara bé, igual que en el cas de Griezmann, no hi haurà confirmació com a mínim fins a l'1 de juliol. D'aquesta manera el Barça podrà fer computar l'operació en els números de la propera temporada. Des de l'entitat blaugrana no veuen cap disbarat pagar 35 milions d'euros per un central amb molta projecció i que d'aquí a quinze dies farà tot just 23 anys. Des de Sevilla, però, el president del club andalús, José Castro, tensa la corda i diu que s'ha de reunir amb el jugador, però no per parlar de la seva marxa, sinó de la seva renovació.

Si el Sevilla no se surt amb la seva, Lenglet arribarà per reforçar l'eix de la defensa. Una demarcació on la prioritat número 1 de la direcció esportiva continua sent, això sí, renovar Samuel Umtiti. Després caldrà aclarir què passa amb Thomas Vermaelen i Yerri Mina. Un dels dos marxarà i qui té més números és el colombià. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut