El jugador català del Sevilla Aleix Vidal, el millor situat com a recanvi de Dani Alves (REUTERS)
Barça

El Barça té contactes avançats pel fitxatge d'Aleix Vidal com a recanvi de Dani Alves

Segons ha pogut saber l'"Efectivament", el club andalús ha instat el Barça a negociar el traspàs de l'extrem català a després de la final de l'Europa League. Té contracte en vigor fins al 30 de juny del 2019 i una clàusula de rescissió de 25 milions d'euros

David CarballoActualitzat

El Sevilla ha instat el Barça per després de la final de l'Europa League per negociar el traspàs d'Aleix Vidal, el candidat número 1 per substituir Dani Alves al lateral dret blaugrana. Segons ha pogut saber l'"Efectivament", el Barça ja ha mantingut contactes avançats amb el representant del futbolista català José María Rodri, de l'empresa PromoSport, a través de Raül Sanllehí, director executiu esportiu del club blaugrana.

Aleix Vidal, que a l'estiu farà 26 anys, va firmar la temporada passada pel Sevilla procedent de l'Almeria per 3 milions d'euros i té contracte en vigor fins al 30 de juny del 2019 amb una clàusula de rescissió de 25 milions d'euros. Les bones relacions entre els dos clubs, ara mateix, el Sevilla té cedits els blaugrana Gerard Deulofeu i Denis Suárez, podrien facilitar l'operació. En les negociacions pel traspàs també s'hauria de decidir si el jugador es queda cedit al club andalús fins al desembre del 2015 sense poder jugar competició europea o s'incorpora al Barça al juliol per fer la pretemporada amb el primer equip.

L'entrenador del Sevilla, Unai Emery, ha reconvertit l'extrem català en un lateral molt ofensiu com ja va fer en el seu dia amb Jordi Alba quan van coincidir al València i s'ha acabat convertint en un titular indiscutible.

Anar al contingut