Barça

El Barça tanca l'acord amb el València pel fitxatge de David Villa per 40 milions d'euros

El FC Barcelona i el València CF van tancar ahir al matí l'acord per al traspàs del jugador David Villa al club blaugrana. El cost de l'operació és de 40 milions d'euros. El jugador es traslladarà a Barcelona aquest vespre, per passar el reconeixement mèdic divendres al matí i signar contracte per quatre temporades, amb opció a una més. La presentació està prevista a les 13.30 hores, a la Sala París. Després, el jugador sortirà al Camp Nou, en una sessió de portes obertes per al públic. Villa lluirà a la samarreta el número 7, vacant des que se'n va anar del club Eidur Gudjohnsen.

Actualitzat
"Us hem convocat per comunicar-vos que hem traspassat David Villa al Barcelona per 40 milions d'euros". Amb aquestes paraules anunciava ahir al migdia el president del València, Manuel Llorente, la venda del jugador asturià al Barça. Segons Llorente, es tracta d'"una bona venda i necessària per la situació econòmica que travessa el club". 

"És un jugador que s'ha trobat molt bé a València i ho ha assumit. Ell mai no ha pressionat ni ha dit que volia marxar", va assenyalar Llorente. "L'hem venut per 40 milions conscients que hem de seguir prenent decisions i no descarto la sortida d'algun altre jugador". El president valencianista va informar que dels ingressos procedents del traspàs de Villa, les quantitats destinades a nous fitxatges "seran les menys possibles perquè tenim molts deutes a cobrir per l'anterior gestió i no tenim més remei que buscar-hi solucions". "Els gols s'haurien de repartir entre més jugadors. Substituir Villa és molt difícil i hem de fer-ho amb el grup", va dir Llorente.

David Villa, de 28 anys, ha jugat al València durant les últimes cinc temporades i ha marcat un total de 129 gols en el conjunt de totes les competicions amb el club de Mestalla. Abans va militar dos anys amb el Saragossa, club al qual va arribar procedent de l'Sporting de Gijón, on es va iniciar com a jugador.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut