futbol sala

El Barça tanca la pretemporada amb golejada contra el Saragossa (6-2)

Adolfo s'afegeix també al festival blaugrana amb gol en la seva reaparició en l'últim amistós abans de l'inici de la Lliga la setmana que ve contra el Peníscola

Xavi LorenteActualitzat

A la primera part no hi ha hagut partit. El Barça ha escombrat el Saragossa en totes les facetes. Marcenio ha obert el marcador al minut 7. Adolfo, que reapareixia després de la seva lesió, ha fet el 2 a 0 al minut 10 a assistència de Sergio Lozano. El capità blaugrana ha donat un recital de joc amb gol inclòs (3-0, minut 19). Abans del descans, una altra cavalcada de Lozano ha acabat amb diana en pròpia porta de Jamur (4-0, minut 20).

A la segona part, bons minuts de l'olesà Bernat Povill, que ha estavellat un xut al pal. Marcenio ha tornat a marcar (5-0, minut 30). Amb aquest resultat tan ampli, hi ha hagut certa relaxació blaugrana. Se li ha girat feina a Miquel Feixas a la porteria. Ha tingut intervencions providencials, però no ha pogut impedir els gols de Dian Luka i Juanqui que han acostat els aragonesos (5-2, minut 34). Els de David Marín han atacat amb porter jugador i Dyego ha robat una pilota per tancar la golejada (6-2, minut 38). El Barça acaba la pretemporada amb un balanç de dues victòries i una derrota. La setmana que ve, comença la Lliga al Palau, contra el Peníscola. Serà divendres 2 d'octubre, en directe per Esport3.