Handbol

El Barça tanca la fase regular de la Champions amb ple de victòries després de superar l'HC Motor (42-34)

Dika Mem (8), Ariño (5) i Aleix Gómez (5) han estat els màxims golejadors blaugranes

Xavi LorenteActualitzat

El matx ha començat de manera sorprenent. Els ucraïnesos han agafat el Barça molt fred i s'han arribat a situar amb un 4-7 a favor al minut 6. El tècnic blaugrana, Xavi Pascual, ha demanat un temps mort immediat per donar un toc d'atenció als seus jugadors. A partir d'aquí ha canviat la decoració. Dues aturades consecutives de Gonzalo Pérez de Vargas han iniciat la reacció blaugrana, que ha capgirat totalment el marcador. Dika Mem i Aleix Gómez han estat els golejadors principals d'un Barça d'alta velocitat, imparable per al Zaporíjia (19-14, minut 21). Els blaugranes han arribat al descans amb el triomf encarrilat (23-18, min. 30).

A la segona part, ha continuat el festival ofensiu blaugrana. Tot i que els visitants han intentat acostar-se en algun moment (34-30, minut 51), el Barça ha acabat enduent-se amb comoditat la catorzena victòria en catorze partits. Els blaugranes tanquen la fase regular com a líders indiscutibles del grup B i ja pensen en l'eliminatòria de vuitens de final contra l'Elverum noruec. Dika Mem, amb 8 gols ha estat el màxim golejador local i el visitant Viachaslau Bokhan el màxim realitzador del partit amb 11 gols.