Imatge de l'últim entrenament del Barça abans d'anar a Milà (EFE)
Barça

El Barça tanca la fase de classificació de la Champions amb un partit de tràmit al camp de l'Inter de Milà

L'equip blaugrana, amb el pas als vuitens de final assegurat, farà rotacions per visitar un Inter que es juga la classificació

Actualitzat

El que hauria pogut ser una visita de risc és tan sols un tràmit per a un Barça ja classificat per als vuitens de final des de la passada jornada. L'equip blaugrana es pot permetre el luxe de desafiar aquest vespre (21.00) l'Inter de Milà amb la segona unitat. D'entrada, s'han quedat a Barcelona jugadors com Leo Messi, Gerard Piqué o Sergi Roberto, mentre és previsible que altres titulars, començant per Marc-André Ter Stegen, seguin a la banqueta dels suplents.

El partit serà, doncs, una oportunitat per als menys habituals, com el porter Neto, Wagué, Umtiti o Aleñà, en funció de la tria que faci Ernesto Valverde per configurar l'onze inicial.

El que a Barcelona es veu com un tràmit no ho és gens a Milà. L'Inter es juga classificar-ser per primera vegada en set anys per als vuitens de final de la Champions. I li cal fer almenys el mateix resultat que obtingui el Borussia Dortmund, que rep un Slavia ja eliminat. Per tant, Antonio Conte no es reservarà res, amb Lautaro Martínez i Romelu Lukaku com a puntes de llança. El Giuseppe Meazza estarà ple fins a la bandera, amb uns 70.000 aficionats.

 

 

Anar al contingut