Els jugadors del Barça celebren una cistella aconseguida contra el Bayern (@FCBBasket)

El Barça torna a patir per guanyar per la mínima el Bayern (72-70)

Vesely i Higgins desembussen un equip que ha tornat a desconnectar al final

Jordi RobirosaActualitzat

És molt difícil d'entendre i encara més complicat d'explicar. El Barça, després d'un partit irregular, guanyava per 12 punts de diferència a sis minuts del final. Semblava que, per fi, els blaugranes podrien tenir una nit tranquil·la. Res de res: apagada i renaixença del rival, que ho han començat a anotar tot fins a empatar el matx un minut abans del final.

Una cistella de Higgins deixava el 72 a 70, però els alemanys tenien la darrera jugada i l'han planificada per guanyar el partit, però Jaramaz -ben marcat per Kalinic- ha fallat. El Barça ha vençut, però no ha convençut. I no feia falta que Unamuno fes la crònica. Aquest equip no té instint assassí i els equips campions l'han de tenir, aquest instint. Si no, malament rai.

Tot i això, amb aquest sofert triomf, el Barça es manté dalt de la classificació a la vora del Madrid i l'Olympiacos, que acostumen a guanyar amb més solvència els seus partits.

I ja per acabar, una anotació potser menor: Un Barça-Bayern sense Trinchieri no té la mateixa entitat. El políglota entrenador italià dels bavaresos, amb aspecte de tenor d'òpera passat de pes, dona un color especial al partit . Aquesta nit no hi era per un problema familiar i això s'ha notat. Al matx li ha faltat emoció a les banquetes.