Lucas Digne, en acció en un partit de Champions contra el Barça (Reuters)
Barça

El Barça tanca el fitxatge del lateral francès Lucas Digne

Segons ha pogut saber TV3, Digne, de 22 anys, que la temporada passada va jugar cedit pel PSG a la Roma, podria ser presentat de manera oficial dijous com a jugador blaugrana

Actualitzat

El FC Barcelona ja té tancat el tercer fitxatge per a la temporada que ve. Després de les incorporacions de Denis Suárez i Samuel Umtiti, el lateral francès del PSG Lucas Digne reforçarà la defensa blaugrana.

Segons ha pogut saber TV3, Digne, de 22 anys i que la temporada passada va jugar cedit pel PSG a la Roma, podria ser presentat de forma oficial aquest dijous com a nou jugador del Barça després de l'acord amb el conjunt francès.

Digne, que ha format part de la selecció francesa subcampiona a la recent Europa tot i que no ha jugat ni un minut en tota la competició, és un lateral esquerre de gran projecció i que intentarà donar competència a Jordi Alba, el titular indiscutible en aquesta posició.

A falta de confirmació oficial, el Barça pagarà al PSG uns 16 milions d'euros pel traspàs de Digne, una petició expressa de Luis Enrique per reforçar la competitivitat en el lateral esquerre.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut