Barça

El Barça surt en defensa de Piqué i Busquets abans del derbi

"Les seves declaracions no inciten a la violència", remarca Josep Vives, portaveu de la junta

Actualitzat

Josep Vives, el portaveu de la junta directiva del FC Barcelona, ha sortit en defensa dels jugadors Gerard Piqué i Sergio Busquets, denunciats per l'Espanyol davant de la Comissió Antiviolència arran de les seves paraules després del derbi de Copa. El central es va referir al club blanc-i-blau, en més d'una ocasió, com "l'Espanyol de Cornellà". "Els defensarem perquè entenem que les seves declaracions no inciten a la violència", ha assegurat.

Vives també ha desvelat que el Barça no ha volgut denunciar els insults i els càntics contra Piqué durant el partit d'anada dels quarts de final de la Copa a l'RCDE Stadium. Segons el seu parer, "la Federació ja té mecanismes per actuar d'ofici" en aquests casos. En aquest sentit, el portaveu del Barça ha mirat de rebaixar la tensió quan falten dos dies per a un nou duel entre el Barça i l'Espanyol.

Un 7'3 de satisfacció, la nota dels socis

D'altra banda, el club ha presentat aquest migidia els resultats de l'últim Observatori Blaugrana. Segons l'informe, el grau de satisfacció dels socis en relació amb el club és d'un 7'3 sobre 10, mig punt per sobre respecte a l'anterior estudi. També ha experimentat un augment considerable, entre els socis del Barça, la valoració de l'equip de futbol. Pel que fa a l'ús dels mitjans de comunicació, TV3 és la televisió preferida per informar-se de l'actualitat barcelonista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut