El Barça, finalista de la Copa del Rei (EFE)
Handbol

EN DIRECTE | Barça - Ademar, final de la Copa del Rei d'handbol

Els blaugrana busquen la vuitena Copa consecutiva

Redacció Esport3Actualitzat

EN DIRECTE LA FINAL DE LA COPA DEL REI D'HANDBOL, AQUÍ A ESPORT3

 

 

El Barça juga la final després de superar el Granollers en la segona semifinal.

Aquí la crònica del partit d'ahir: Primer temps igualadíssim al WiZink Center de Madrid en el duel català d'una de les semifinals de la Copa del Rei (22-32). El Barça ha començat posant-se amb un 0 a 2 a l'inici i la màxima renda favorable als blaugranes davant del Fraikin Granollers han estat quatre gols (3-7), que s'han anat mantenint en algunes fases del primer temps.

Les bones defenses dels dos equips han provocat que el marcador fos molt baix. Actuació destacada de Marc Guàrdia, porter dels granollerins, amb bones aturades i bona actuació, també de Gonzalo Pérez de Vargas. Un parcial de 5 a 0 del Fraikin Granollers ha acabat amb l'empat al marcador, després d'una pèrdua de Dika Mem que ha aprofitat Antonio Garcia per marcar (11-11). El gol de Dika Mem ha deixat l'11 a 12 al marcador amb el qual s'ha arribat al descans.

 

Màxima igualtat

A la represa, els d'Antonio Rama han sorprès el Barça i s'han posat per davant al marcador. El conjunt granollerí ha aprofitat un gran inici del segon temps per fer el 14-13 amb un parcial de 3-0. Els blaugranes han vist les orelles al llop i han posat una marxa més en atac. A poc a poc, els de Xavi Pascual han posat terra per enmig i s'han distanciat amb un parcial de 2-11 que ha deixat el matx vist per a sentència.

El Barça es veurà les cares a la final amb l'Ademar de Lleó, que ha superat el Bidasoa Irun per 26 a 30 en l'anterior semifinal disputada.

Anar al contingut