Mirotic en el partit de la primera volta (Foto: @FCBbasket)

El Barça supera un combatiu Estrella Roja (76-65) i suma la setena victòria seguida en l'Eurolliga

Setena victòria consecutiva del líder de l'Eurolliga. Un primer quart demolidor en defensa, 19-6, ha marcat un partit en què Mirotic, ha estat imparable. Jordan Loyd, màxim anotador del a competició, s'ha quedat amb dos punts

Xevi BardoletActualitzat

Sense partit dimecres pels positius de l'Olympiacos, el Barça ha pogut posar encara una marxa més en la seva temuda defensa avui davant l'Estrella Roja. I l'equip de Belgrad, cada vegada més americanitzat, només ha pogut anotar 6 punts en el primer quart. Amb el màxim anotador de l'Eurolliga, Jordan Loyd, sense anotar en tot el primer temps davant la defensa d'Abrines, Calathes i Bolmaro.

L'equip de Sasa Obradovic -un tècnic que supera les esbronacedes de Zeljko Obradovic i el mateix Jasikevicius- ha trobat uns bons minuts de Corey Walden en el segon quart, però això només li ha servit per anar al descans 17 punts a sota. Perquè sense ser un cicló, l'atac blaugrana trobava bones vies de penetració, Mirotic es mostrava imparable i Higgins anotava un triple sobre la botzina descoratjador per al rival.

Mirotic ha continuat anotant amb uns percentatges escandalosament bons -ha acabat amb 23 punts, 6 de 7 en tirs de camp i 9 de 10 en tirs lliures- i el Barça n'ha tingut 22 de renda. Però l'Estrella Roja no és un equip que es desplomi i ha reaccionat des del triple. Els de Jasikevicius han deixat de sentir-se còmodes i l'atac de l'últim quart no ha estat fluid. Una ratxa de Taylor Rochestie ha posat els visitants a només 7, una gesta a aquestes alçades contra l'equip més en forma del continent. Però Calathes ha agafat el timó en els últims tres minuts i ja no ha donat més opcions.