Primera Divisió

El Barça supera el Màlaga amb comoditat (4-1) i millora els seus registres

El Barça va fer part de la seva feina per intentar retardar al màxim la conquesta de la Lliga per part del Reial Madrid, tot i que al final no li va servir. L'equip blaugrana va superar amb solvència el Màlaga (4-1) gràcies a un gol de Carles Puyol i tres de Leo Messi, dos dels quals de penal. Amb aquest marcador, el Barça ha superat el seu registre de gols a la Lliga (108 gols), i l'argentí s'ha convertit en el màxim golejador històric en una sola temporada (68 gols).

Actualitzat
El Barça, alliberat de la pressió de lluitar pels títols, va tornar a oferir una golejada als seus aficionats en la tornada al Camp Nou des que Josep Guardiola va anunciar la seva marxa. El tècnic bagenc va ser un dels protagonistes de la nit, com era lògic, i l'altre va ser el que molts altres esperaven. Leo Messi va marcar tres gols, els dos primers de penal, per elevar la seva xifra anotadora a la Lliga a 46 dianes i a 68 en totes les competicions. Amb aquesta quantitat ingent de gols, el petit argentí es converteix en el jugador que més gols ha marcat en una sola temporada, superant el mític Gerd "Torpede" Müller.

Al marge de l'actuació individual de Messi, que va acabar el partit com a capità per les substitucions successives de Puyol i Iniesta –i les absències de Xavi i Valdés–, el Barça també va millorar les seves xifres, superant els 105 gols de la primera temporada de Pep Guardiola.

El partit va servir per constatar diversos aspectes: el primer, que l'equip funciona correctament sense peces bàsiques com han estat en els últims partits Busquets, Alexis o Xavi. La segona, veure que Pedro està trobant a poc a poc el seu millor nivell i que pot ser una bona peça de cara a la final de Copa.

Al final, però, l'ambient de final de curs i de comiat va presidir un Camp Nou predisposat a ovacionar els seus, sobretot a qui ha guiat la nau durant els quatre últims anys.



NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut