Hoquei patins

El Barça supera el Liceo en un xoc vibrant i té a tocar el títol de l'OK Lliga (7-4)

L'argentí Pablo Álvarez ha empès els blaugrana marcant els cinc primers gols del partit

El F. C. Barcelona ha deixat l'OK Lliga pràcticament sentenciada després de vèncer el segon classificat, el Liceo de la Corunya, per 7 a 4 al Palau Blaugrana.

El partit s'esperava especulatiu i amb poc gols, atès que un empat no hagués estat un mal resultat per a l'equip blaugrana, però, ben aviat, el marcador s'ha començat a moure, principalment gràcies a la inspiració de Pablo Álvarez, que ha acabat el partit amb cinc gols al seu compte.

La primera part s'ha caracteritzat per la sortida fulgurant del Barça (3-1, al minut 14) i la bona reacció del conjunt gallec, que ha deixat el partit empatat al descans (3-3).

En la represa, el Barça ha tornat a posar distància amb el quart i el cinquè gols d'Álvarez. El Liceo, en veure que la lliga se li escapava, s'ha vist obligat a jugar al límit. Amb el marcador més igualat (5-4), els gallecs han discutit diverses decisions arbitrals, que els han fet veure un parell de targetes blaves. Els nervis i el joc dur per part dels dos equips han deslluït el tram final del partit, però el Barça ha sabut afrontar els últims deu minuts amb el cap més fred per tancar-lo amb dos gols de Marc Torra, que han deixat el 7 a 4 definitiu. Els quatre gols del Liceo, més repartits, han estat obra de Toni Pérez, Oriol Vives i els germans Jordi i Pau Bagalló.

La victòria contra el màxim rival deixa el Barça amb el títol gairebé a tocar. Quan només queden 3 partits per al final del campionat, avança el Liceo per vuit punts.