Hoquei patins

El Barça supera el Liceo (2-3) i manté el ple de victòries

Després d'una primera part plàcida, l'equip blaugrana ha acabat patint. Marc Grau, en la seva tornada a Riazor, ha decidit pels visitants

El Barça ha mantingut el ple a l'OK Lliga salvant amb un triomf el desplaçament tradicionalment més difícil del campionat. L'equip blaugrana s'ha imposat (2-3) a un Deportivo Liceo que, tot i estar en reconstrucció, ha posat en moltes dificultats un Barça que ha acabat jugant molts minuts en inferioritat.

L'equip gallec ha imprès intensitat al joc per mirar d'embotellar el Barça als primers compassos, però no se n'ha sortit davant un Barça molt madur, que s'ha avançat ben aviat amb un contracop fulgurant de Pau Bargalló

Sergi Llorca, encara a la primera meitat, ha ampliat la renda per als blaugranes després de seguir una jugada de Marc Grau que el nou porter liceista, Martí Serra, havia rebutjat en primera instància.

El Liceo ha pogut reduir diferències abans del descans amb una falta directa executada per Àlex Rodríguez, que Sergi Fernández ha aturat.

El que semblava un partit plàcid per al Barça a la primera meitat se li ha complicat en la represa. El Deportivo Liceo ha anat endavant i ha obligat el Barça a defensar-se més, de tal manera que els locals han tingut dues situacions de superioritat numèrica i han disposat, a més, de dues faltes directes i un penal.

En el primer "power play" per targeta blava a Panadero, Àlex Rodríguez ha reduït diferències per al conjunt gallec. Poc després, el jugador osonenc ha recollit el rebuig d'una falta directa llançada per ell mateix per empatar.

El 2-2 ha durat ben poc. Amb igualtat numèrica, ha estat Marc Grau, que tornava a Riazor, qui ha avançat el Barça una altra vegada en una ràpida transició.

Però el Barça ha tornat a quedar en inferioritat en el tram final de partit per la tercera targeta blava --per cap del Liceo-- que ha vist un dels seus homes, en aquest cas Pau Bargalló. Al Barça li ha tocat defensar amb dents i ungles la renda mínima.