Handbol

El Barça supera el Kiel i segueix invicte a la Champions (29-25)

Després d'una primera part igualada, l'equip de Xavi Pascual ha posat la directa en la represa i ha fet un pas endavant per acabar líder de la fase de grups

Miquel RibasActualitzat

El Barça i el Kiel han jugat un partit molt equilibrat. Defenses consistents per part dels dos equipis i diferències mínimes en el marcador d'un i de dos gols al llarg de bona part del partit. Hi havia molt respecte per part tots dos equips i això s'ha vist sobre la pista del Palau. Per part blaugrana, el porter Kevin Möller ha tornat a ser el millor jugador del seu equip sobre la pista. Fins a 20 parades en els 60 minuts de joc ha fet Möller, que ha estat decisiu en els moments claus.

Al descans s'ha arribat amb avantatge blaugrana d'un gol (13-12). En la segona meitat, l'equilibri del joc ha continuat fins que a falta de deu minuts per al final l'equip de Xavi Pascual ha posat la directa després d'un espectacular gol amb molta traça de Dika Mem que significava el 22-20. A partir d'aquí, el Kiel ha tingut uns moments de desconnexió i el Barça no ha perdonat i ha marxat en el marcador. Ludovic Fàbregas, autor de tres dels sis gols que ha ajudat a marcar diferències en el tram final.

Amb aquesta victòria sobre el Kiel, per 29-25, el Barça fa un pas endavant amb l'objectiu d'acabar en primera o segona posició del grup B i accedir directament als quarts de final de la Lliga de Campions. L'equip de Xavi Pascual és líder amb 14 punts, i per darrere seu té al Veszprém (11 punts), que va perdre el seu partit de la jornada contra l'Aalborg (30-32).