Futbol sala

El Barça supera el Kherson de Javi Rodríguez (4-2) i es classifica per a la "final four"

Segona victòria dels blaugranes a la Ronda Elit en el millor partit de l'equip d'Andreu Plaza. Dyego, Ferrao, Daniel i Sergio Lozano han fet els gols d'un triomf treballat. La victòria de l'Sparta de Praga contra l'Stalitsa ha donat el pas matemàtic al conjunt d'Andreu Plaza

Xavi LorenteActualitzat

El Barça ha tornat a començar perdent el partit. En la primera acció de perill del Kherson, Roninho ha trencat la defensa blaugrana i ha superat Dídac Plana (1-0, minut 2). El gol ha despertat la bèstia. Dyego ha empatat en una falta indirecta al minut 3 (1-1) i Ferrao ha capgirat el marcador al minut 8 (2-1) en una jugada individual en què s'ha escapolit del seu defensor i ha superat Tsypun amb un xut per baix. Ha estat el primer gol a la Champions del brasiler aquesta temporada. L'exblaugrana Javi Rodríguez, ara entrenador del Kherson, ha demanat ràpidament temps mort per parar el ritme culer. El campió ucraïnès ha pogut empatar en un córner que Richard Dávid ha rematat al pal (minut 14). En un contraatac de Sergio Lozano, Adolfo també ha tingut una gran oportunitat per ampliar l'avantatge del Barça però l'ha salvat el porter del Kherson al límit del descans.

La segona part ha arrencat amb una dues ocasions clares de Ferrao. Els ucraïnesos també han inquietat la porteria de Dídac Plana que ha hagut de treure un dur xut de Bilotserkivets. Dyego ha replicat en un contracop conduït per Sergio Lozano però Savenko s'ha lluït. Adolfo i Sergio Lozano han estavellat cadascun una pilota al pal (minuts 26 i 27) en un tram de domini abassegador del Barça sense premi. Daniel Shiraishi ha fet justícia amb el 3 a 1 per fi al minut 29 aprofitant un refús d'un xut de Ferrao des de molt lluny. El Kherson ha sorprès els blaugranes en la jugada del 3 a 2 que ha marcat Zvarych després d'una assistència al segon pal de Bilotserkivets (minut 32). Ferrao ha disposat d'un 1 contra 1 davant el porter Savenko (que ha jugat tota la segona part) però s'ha quedat sense marcar. Lozano ha tornat a topar amb el pal a la següent jugada. Els ucraïnesos també han amenaçat la porteria del Barça amb un xut al pal de Bilotserkivets (minut 36).

Javi Rodríguez ha utilitzat el recurs del porter jugador en els últims dos minuts i mig de partit per buscar l'empat. Roninho s'ha trobat amb un gran Dídac i Sergio Lozano ha acabat sentenciant sobre la botzina amb un gol de pista a pista (minut 40). Segona victòria a la Ronda Elit i classificació matemàtica a falta d'una jornada després que l'Sparta de Praga hagi derrotat l'Stalitsa, amfitrió, per 2 a 4. En les set participacions en aquesta competició, el Barça sempre ha aconseguit classificar-se per a la final a quatre.