El Barça supera el Xota per 7 a 1 en el segon test de pretemporada (@FCBfutbolsala)
Futbol-sala

El Barça supera amb nota el segon test de pretemporada davant el Xota (7-1)

Els blaugrana han iniciat la pretemporada a gran nivell, anotant 19 gols en dos partits

Després de passar per sobre del CFS La Unión aquest divendres per 12 gols a 1, el Barça ha atropellat el Xota en el segon duel de pretemporada (7-1).

Esquerdinha ha avançat els blaugrana quan s'havien disputat 4 minuts de partit, i Rivillos ha estat l'encarregat de posar el 2 a 0 al marcador, resultat amb què s'ha arribat al descans.

El Barça ha sortit del descans molt accelerat i Ferrao, per partida doble, i Dyego, han ampliat l'avantatge en només dos minuts. En el tram final del duel, el brasiler ha completat el hattrick i Adolfo s'ha sumat a la festa. Mancuso, en l'últim minut de partit, ha marcat el gol de l'honor dels visitants.