El Barça ha sumat una nova victòria en Lliga (@FCBhandbol)
Handbol

El Barça suma la seva 30a victòria en Lliga

Els de Xavi Pascual s'imposen per 27 a 41 a la pista del Conca i ara ja se centren en l'eliminatòria de quarts de final de la Champions contra el Meixkov Brest

Nova victòria del Barça de Xavi Pascual en una Lliga resolta des de fa setmanes. Aquesta, però, ha estat especial, perquè es tracta del triomf número 30 en la competició domèstica aquesta temporada. Els blaugranes s'han imposat per 27 a 41 en la seva visita a la pista del Conca.

El partit s'ha començat a resoldre des dels primers minuts, amb un Barça molt superior al rival. Als 10 minuts, el Barça ja ha marxat de 5 gols (5-10). Una distància que s'ha eixamplat amb l'arribada del descans (12 a 27). La segona meitat no ha tingut història, tot i que els blaugranes han baixat la intensitat. Els màxims anotadors del Barça han estat Aleix Gómez, amb 7 gols, i Langaro i Dika Mem, amb 5.

Els blaugranes ja tenen la ment posada en el proper compromís, que els enfrontarà al Meixkov Brest en l'eliminatòria de quarts de final de la Lliga de Campions.