El Barça suma la novena victòria en deu partits en imposar-se al Caja San Fernando (85-95)

Un inici d'últim quart més que mediocre ha estat a punt d'esguerrar el bon partit que fins aleshores el Winterthur Barça estava protagonitzant a Sevilla davant del Caja San Fernando. Els d'Ivanovic han dominat el partit fins al tercer quart però, després, una incomprensible baixada de ritme ha possibilitat la remuntada dels andalusos. Finalment, però, els blaugranes han pogut refer-se i vèncer el partit (85-95) gràcies a l'encert en el tir exterior i a la direcció de Jaka Lakovic.

El factor Moncho López ha durat ben poc a Sevilla. En el seu segon partit a la banqueta del Caja San Fernando, el tècnic gallec ha vist com el seu equip perdia contra el Barça amb la mel als llavis. Malgrat un esforç lloable durant l’últim quart, els andalusos s’han vist superats per un Barça que ha sumat la novena victòria dels darrers deu partits.

El partit ha començat molt igualat amb un Caja San Fernando i un Barça temptejant-se però no ha estat fins al segon quart que els catalans han pogut aconseguir les regnes del joc. Dos triples consecutius de Lakovic i Kakiouzis només començar han suposat un punt d’inflexió a partir del qual els d’Ivanovic han anat obrint forat en el marcador.

El primer quart havia acabat amb 21-23 i, en el segon, gràcies a una bona defensa i, sobretot, un gran encert des dels 6,25 el Barça ha obtingut un avantatge significatiu (40-52). Però a la represa, els blaugranes han estat més conservadors i s’han limitat a conservar el marcador. Malauradament per ells, els percentatges de tir han començat a baixar, el rebot ofensiu ha estat gairebé nul (15 pels sevillans per 3 dels barcelonins) i els de Moncho López, liderats per un gran Alexander (24 punts), han començat a jugar més descaradament.

Amb un 66-75 s’ha arribat a l’últim quart i la diferència semblava còmode perquè els d’Ivanovic enllestissin el partit sense excessius problemes. Però no ha estat així. Un parcial de 8 a 2 ha situat els sevillans tres a sota (74-77) i els homes entrenats per Moncho López s’han cregut guanyadors. Tot i això, de nou Lakovic i Navarro han acabat amb les esperances dels andalusos agafant les regnes del joc ofensiu del Barça i han liderat l’equip fins al 85-95 definitiu.