Hoquei patins

El Barça Sorli Discau s'imposa al Reus Deportiu en el primer partit de la final

El Barça Sorli Discau va guanyar ahir el primer partit de la sèrie final de l'OK Lliga contra el Reus Deportiu (3-1). Els blaugranes, vigents campions, van inaugurar el marcador en la primera part amb un gol de López. Ja en la segona, Borregán i David Páez amb un gol cada un van sentenciar el partit. Els reusencs en el tram final van aconseguir el gol de l'honor mitjançant Toni Sánchez.

Ja des de l'inici del partit el Barcelona va demostrar la seva condició de favorit, segur en defensa i amb Borregán com a millor baluard en atac, encara que va ser l'argentí López qui va marcar primer, als vuit minuts, l'únic gol del primer temps, en què el Reus, agressiu en defensa, va evitar mals pitjors.

Després del descans, Borregán, que ho havia intentant diverses vegades a la primera part, va aconseguir el 2-0 per al Barcelona, feina que va rematar David Páez sis minuts després per sentenciar el primer embat de la final, i només Sánchez, en els últims minuts, va ser capaç de superar Egurrola i reduir distàncies.

El segon partit es disputarà demà a les 18.00 h, un altre cop al Palau Blaugrana, partit en què el Barcelona intentarà deixar gairebé resolta la final i mantenir de passada la seva condició d'invicte en les eliminatòries finals de la Lliga, una cosa que ja dura 4 anys i 26 partits consecutius.