Pau Gasol saluda el seu germà Marc en una imatge recent (Reuters)
Bàsquet

El Barça sondejarà Pau Gasol per si vol tornar a l'equip blaugrana per preparar els Jocs de Tòquio

El Barça sempre ha tingut les portes obertes per al seu exjugador, que podria necessitar minuts fora de l'NBA per preparar Tòquio-2020

Lluís CanutActualitzat

La notícia que Pau Gasol ha deixat de ser jugador dels Portland Trail Blazers no ha passat desapercebuda per al Barça, que és el posseïdor dels drets del jugador a Europa. L'aler-pivot de Sant Boi deixarà de jugar a l'NBA mentre es recupera de la lesió que pateix en el peu esquerre però té en l'horitzó una eventual participació als Jocs de Tòquio, l'estiu que ve, que coronaria una llarga i exitosa carrera. 

El Barça sondejarà el jugador per conèixer de primera mà la seva situació tenint en compte que, un cop recuperat, pot necessitar uns minuts per preparar els Jocs que potser no trobarà a l'NBA. Així ho ha explicat Lluís Canut en el programa "Esport Club" que s'emet cada dia al canal Esport3 a les quatre de la tarda.

Les relacions entre Pau Gasol i el club blaugrana són excel·lents, com ho demostra el fet que el passat mes de març, el gran dels Gasol va ser declarat ambaixador de l'entitat als Estats Units.

De fet, va ser el mateix Gasol qui va posar sobre la pista al Barça sobre l'interès de Nikola Mirotic per deixar l'NBA i tornar a Europa en algun projecte ambiciós. El montenegrí, que va coincidir amb Gasol als Chicago Bulls i als Milwaukee Bucks, és ara un dels principals actius del nou Barça. Qui sap si al Palau Blaugrana els dos jugadors es poden tornar a retrobar, encara que sigui per uns mesos.  

Pesic es desmarca

L'entrenador del Barça de bàsquet ha volgut desmarcar-se sobre el possible retorn del pivot català en la roda de premsa prèvia al partit contra el Maccabi de Tel-Aviv

"És la mateixa situació que quan Nowitzki jugava els últims anys de la seva carrera, em van preguntar si jugaria amb el Bayern de Munich i no ho va fer mai. No és una realitat. Pau necessitat recuperar-se físicament, és el més important, i arribar a jugar dos o tres anys més a la NBA"

ARXIVAT A:
Pau Gasol
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut