Hoquei

El Barça s'imposa al Voltregà (7-1) i pressiona el Liceo pel lideratge de l'OK Lliga

L'equip d'hoquei del F. C. Barcelona ha fet els deures a casa aquest divendres i s'ha imposat amb claredat al C. P. Voltregà per un contundent 7-1, que treu el mal gust de la desfeta a la Final Four. La victòria en la penúltima jornada de l'OK Lliga -l'últim partit al Palau- també suposa una injecció de moral per a l'equip, que pren el primer lloc de la classificació provisionalment fins que jugui el Liceo.

Ordeig, autor de tres gols. (Foto: FCB)

L'equip d'hoquei del F. C. Barcelona ha fet els deures a casa aquest divendres i s'ha imposat amb claredat al C. P. Voltregà per un contundent 7-1 que ajudarà l'afició a treure's el mal gust de la desfeta en la Final Four contra el Benfica.

La victòria en la penúltima jornada de l'OK Lliga -l'últim partit al Palau- també suposa una injecció de moral per a l'equip, que pren el primer lloc de la classificació provisionalment fins diumenge, quan jugui el Liceo, un líder ara pressionat.

La gran diferència de gols en el resultat final és, de tota manera, injusta per al Voltregà, que ha resistit amb força durant la primera part (2-1).

Però els blaugrana han tingut un inici fulgurant en la segona i en el minut 32 ja han eixamplat el marcador fins al 4-1. Els osonencs han quedat molt tocats fins al final i han acabat encaixant una golejada d'aquelles que costen de pair.

El jugador més destacat per part del Barça, amb tres gols, ha estat Mia Ordeig. Sergi Miras, Marc Torra, Marc Gual i Reinaldo García han fet els quatre restants. El de l'honor del Voltregà l'ha marcat Xevi Armengol.

El Reus goleja el Lloret

En l'altre partit de la jornada, el Reus Deportiu ha guanyat per 10 a 3 l'Hoquei Lloret. Els del Baix Camp han sumat tres punts vitals. Han començat avantçant-se gràcies a Jordi Adroher i en tot moment han anat per davant d'un partit en què el Lloret no ha pogut fer res per guanyar.