Lliga de Campions

El Barça s'imposa al PSV Eindhoven i certifica el liderat de grup (1-2)

Messi i Piqué han fet els gols del conjunt blaugrana i De Jong ha reduït distàncies en el tram final

Maria Fernández VidalActualitzat

Després de tres partits, el Barça s'ha retrobat amb la victòria per assegurar-se el primer lloc del seu grup de Champions. El PSV, pràcticament sense opcions de classificar-se, ha estat el primer d'assetjar la porteria rival amb ocasions de Gastón Pereiro i Luuk de Jong. Messi i Coutinho ho han intentat per part del Barça, però s'ha arribat al descans amb empat a 0 al marcador.

En la segona meitat, més anades i vingudes. Però al minut 61 ha aparegut el desllorigador blaugrana, l'únic jugador capaç de desencallar el partit. Leo Messi. Ell ha iniciat la jugada, ha combinat amb Dembélé i s'ha desfet, com si res, de cinc defenses del PSV per clavar el primer gol del partit.

Coutinho ha estat substituït just després de rebre una falta. Messi ha estat l'encarregat de llançar-la i, en el que ha semblat una jugada d'estratègia, el capità blaugrana ha posat la pilota de tal manera que Gerard Piqué només ha hagut d'enviar-la al fons de la porteria. Primer gol europeu de Piqué aquesta temporada.

10 minuts abans del final, la insistència de l'equip de Mark van Bommel ha tingut recompensa. Centrada d'Angeliño i Luuk de Jong ha escurçat distàncies per al PSV. Però el Barça i sobretot Ter Stegen han sabut mantenir el marcador favorable fins al final per accedir a sorteig de vuitens com a primers de grup, quan encara queda el partit del Tottenham al Camp Nou per tancar la lligueta.

El Tottenham es manté viu amb un triomf contra l'Inter (1-0)

El Tottenham manté vives les seves opcions de classificar-se per als vuitens de final de la Champions. El conjunt de Pochettino ha sumat un agònic triomf contra l'Inter de Milà a Wembley gràcies a un solitari gol d'Eriksen en el minut 81 i es jugarà el pas en l'última jornada, al Camp Nou. Els anglesos necessitaran fer el mateix resultat que els italians, que tancaran la fase de grups contra un PSV ja eliminat.

 

ARXIVAT A:
MessiDembélé
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut