El Barça s'imposa al Granadilla (0-1) i ja és campió de Lliga

L'equip blaugrana suma el seu 26è triomf en 26 partits per sumar el seu sisè campionat

El Barça ha sortit a jugar a Tenerife conscient de la importància del matx, però sabent també que la Lliga havia de caure tard o d'hora com la fruita madura, com ha acabat passant al cap de mitja hora per l'empat del Llevant al camp de l'Espanyol (1-1).

És el sisè títol de Lliga de les blaugranes que, d'aquesta manera, ja poden centrar-se en la final de la Champions, que jugaran diumenge que ve contra el Chelsea. Quan han confirmat l'empat del Llevant, les jugadores barcelonistes ho han celebrat a la piscina de l'hotel:

Lluís Cortés ha fet descansar algunes jugadores importants i ha donat opcions a d'altres com Jana Fernández a l'eix central i Bruna Vilamala a la punta d'atac. També, i pensant en la final de la Champions, ha continuat provant Patri Guijarro en la posició de central, comptant que a Göteborg no podrà jugar per sanció Andrea Pereira.

L'equip blaugrana arribava a La Palmera amb 25 victòries en 25 partits però el camp del Granadilla és dels que més li han costat tradicionalment. Aquesta vegada tampoc ha estat una excepció. L'equip blaugrana ha hagut de mastegar molt cada jugada d'atac, i quan se n'ha sortit s'ha trobat gairebé sempre amb una Aline molt sòlida sota els pals.

Les jugadores del Barça, celebrant el gol (@FCBfemeni)

Tot i així, el Barça s'hauria pogut avançar amb un xut d'Aitana Bonmatí que s'ha estavellat al travesser i una rematada posterior de Bruna que ha aturat Aline. Ha estat precisament Bruna la que ha inaugurat el marcador, al minut 37, aprofitant una passada a l'àrea de Mariona, que havia deixat enrere la seva marcadora a la banda dreta de l'atac.

La mateixa Bruna hauria pogut fer el 0-2 a la represa però no ha arribat per poc a una centrada de Lieke Martens. La davantera neerlandesa també ha tingut una opció en una falta directa que ha marxat fora per poc. Els minuts passaven sense que arribés la sentència, i el Granadilla ha pressionat per buscar l'empat. Ange Koko ha encarat Sandra Paños però el seu intent no ha trobat porteria. La portera alacantina ha tingut feina en el tram final de partit, i fins i tot Martens ha perdonat en una nova ocasió clara per sentenciar en els minuts finals. Però al final el Barça ha resolt el tràmit.