El Barça femení s'ha emportat el derbi contra l'Espanyol (@FCBfemeni)
Futbol femení

El Barça s'imposa a l'Espanyol en el derbi de la Lliga femenina (0-3)

Inés, en pròpia porta, ha inaugurat el marcador; Natasha Andonova ha segellat la victòria amb el 0-2 i Mariona Caldentey, a les acaballes, ha sentenciat amb el tercer definitiu

Actualitzat

El Barça s'ha acabat emportant el derbi contra l'Espanyol de la Lliga femenina que s'ha disputat aquest dissabte al migdia a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Les de Fran Sánchez han saltat a la gespa amb la intenció d'encarrilar el partit de bon començament però la manca de punteria, el replegament defensiu de les blanc-i-blaves i la gran actuació de Mariajo sota els pals s'han conjurat per mantenir l'empat 0 en el marcador a la mitja part.

A la represa, però, les blaugranes finalment han aconseguit veure com la pilota anava al fons de la xarxa gràcies a un gol en pròpia porteria d'Inés en l'intent de refusar un córner. El Barça ha anat a buscar el segon per sentenciar la victòria però les de Joan Bacardit han resistit a les envestides blaugranes amb una més que destacada actuació de la portera Mariajo. La perseverança de les visitants, però, ha acabat tenint premi i és que Natasha Andonova ha fet pujar el 0-2 després d'una gran jugada i assistència d'Aitana Bonmatí. A les acaballes, Mariona Caldentey ha reblat el triomf amb el 0-3 definitiu.

 

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut