Handbol

El Barça s'imposa a l'Aalborg i és líder en solitari del seu grup a la Champions (42-33)

L'equip blaugrana ha guanyat en les cinc jornades que ha jugat en la competició europea i comença amb victòria la marató de tres partits en tres dies

Miquel RibasActualitzat

L'aturada per la Covid del Barça, que va haver d'ajornar els últims tres partits, no s'ha deixat sentir a la pista. Els blaugrana han jugat un partit molt complet davant de l'Aalborg. L'equip danès només ha plantat cara durant la primera part. En els primers cinc minuts, Palmersson, amb tres gols, ha marcat diferències. A vuit minuts per al descans, la superioritat catalana era de sis gols (16-10). No obstant, l'equip de Xavi Pascual s'ha relaxat una mica i això ho ha aprofitat per escurçar el marcador amb uns entonats Jensen i Barthold, que en aquest període ha fet cinc gols. Al descans, el Barça només tenia una avantatge de dos gols (20-18).

Els segons 30 minuts han començat amb un Barça llançat a l'atac i a encarrilar l'enfrontament. Dit i fet, la piconadora blaugrana no ha parat. Fins i tot Gonzalo Pérez de Vargas s'ha permès fer un gol a porta buida des de 40 metres. No hi hagut més història i la superioritat blaugrana no ha donat opció a l'Aalborg, que ha acabat força enfonsat. Dika Mem, un altre cop amb sis gols, s'ha convertit en el màxim golejador local. Al final, victòria per 42-33 i el Barça segueix invicte i líder del grup B de la Lliga de Campions d'handbol.

Ara li tocarà jugar dos partits seguits de Lliga Asobal, l'un, divendres, contra el BM Benidorm, i l'altre, dissabte, contra el BM Cisne gallec, un fet realment insòlit.