Ludovic Fabregas busca la porteria del Kielce (EFE)
Handbol

El Barça s'imposa a la pista del Kielce a l'últim instant (31-32)

L'equip blaugrana reacciona a temps i iguala la seva millor ratxa de partits sense perdre a Europa

Joan Ramon Vallvé

El Barcelona ha reaccionat a temps a la pista del Kielce i ha pogut igualar la millor ratxa de partits sense perdre a Europa, 24 (22 victòries i 2 empats). En l'última jornada de la fase regular de la Champions, cap dels dos equips no s'hi jugava res. Tots dos van directes als quarts de final, el Barça com a primer i el Kielce com a segon. Però els enfrontaments entre l'equip blaugrana i Talant Duixebàiev són tot un clàssic.

El Barça ha arrencat molt bé el partit i s'ha posat amb 5 gols de renda. En els primers 20 minuts de joc el Kielce només ha marcat en 4 ocasions. Però a partir d'aquí el marcador s'ha anat ajustant. 12 a 13 en arribar al descans. I en la represa, els polonesos han capgirat ràpidament el marcador i s'han posat amb un avantatge de tres gols.

L'últim quart d'hora ha estat ple d'alternatives amb diferències mínimes d'una banda i de l'altra, però el Barça ha estat el més encertat en els últims dos minuts i N'Guessan ha marcat el definitiu 31 a 32 quan ja només quedaven 40 segons. El Kielce encara ha disposat d'una última oportunitat per forçar l'empat però Alex Duixebàiev ha fet unes passes en el pitjor moment.