Actualitat blaugrana

El Barça-Sevilla no es podrà veure per televisió si no hi ha un acord d'última hora

El Barça-Sevilla no es podrà veure per televisió si no hi ha un acord d'última hora entre els propietaris dels drets televisius de tots dos equips, Audiovisual Sport i Santa Monika, la productora dels drets televisius de l'equip andalús. Joan Laporta va reconèixer ahir que la situació és complicada. Va ser a Sant Sadurní d'Anoia, on el president blaugrana es va convertir en confrare d'honor en la Setmana del Cava. Laporta també es va voler desmarcar de la polèmica per les lesions de jugadors en partits de seleccions.

Actualitzat

No hi haurà tansmissió del partit, però sí que se'n podrà fer un resum, tot i que només tindrà un minut i mig de durada; evidentment, molt més curt del que és habitual.

Curiosament, l'última vegada que no es va emetre un partit oficial del Barça també va ser contra el Sevilla. Va ser en aquell famós partit que va començar passada la mitjanit el setembre del 2003 i que, popularment, es coneix com el del "gaspatxo", perquè se'n van repartir racions entre els seguidors que van anar al Camp Nou. Diumenge, doncs, qui vulgui veure el FC Barcelona - Sevilla, haurà d'anar a l'estadi blaugrana.

Anar al contingut