Leo Messi durant l'entrenament al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper (@fcbarcelona_cat)
Barça

El Barça s'entrena sense Semedo, amb permís del club per tancar el seu traspàs al Wolverhampton

El lateral dret portuguès no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys i en les pròximes hores es tancarà el seu fitxatge pel Wolverhampton anglès

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça s'ha entrenat aquest dilluns per la tarda al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb una absència destacada. El portuguès Nelson Semedo, amb permís del club, no s'ha exercitat amb la resta dels seus companys a les ordres de Ronald Koeman a l'espera de tancar el seu imminent fitxatge pel Wolverhampton anglès.

A la sessió preparatòria, tampoc hi ha estat el xilè Arturo Vidal, que ja passat la revisió mèdica a Milà com a pas previ al seu fitxatge per l'Inter, però sí que ha destacat la presència de Luis Suárez. El davanter uruguaià està negociant la rescissió l'any de contracte que encara li queda amb el Barça i un cop es tanqui un acord es podria fer oficial el seu fitxatge per l'Atlètic de Madrid.

La gran novetat de l'entrenament per preparar el debut a la lliga contra el Vila-real ha estat la presència de Santiago Ramos Mingo, defensa argentí del filial blaugrana.

Anar al contingut