Barça

L'Arsenal d'Unai Emery s'interessa per André Gomes

El club anglès se suma al València entre els equips que han preguntat al Barça pel migcampista portuguès

Actualitzat

Un dels candidats que sona amb més força per marxar de forma imminent del FC Barcelona és André Gomes. A l'interès del València, ara se li ha sumat l'Arsenal d'Unai Emery. El Barça encara no ha rebut cap oferta ni ha entrat en cap negociació formal però tant el club xè com l'equip anglès han preguntat per al migcampista portuguès.

Valverde continua treballant amb els efectius que té a l'abast mentre espera el retorn dels mundialistes, l'arribada de més reforços, a part d'Arthur Melo i Clément Lenglet, i medita quins noms són candidats a abandonar la disciplina blaugrana ja siguin en la condició de cedits o bé en la de traspassats.

Entrenament amb Samper i Rafinha al marge

Nova sessió d'entrenament del FC Barcelona a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Els setze jugadors disponibles del primer equip més el reforç d'alguns joves del filial s'han posat a les ordres d'Ernesto Valverde aquest dijous al matí. Els blaugranes s'han exercitat a porta tancada en una única sessió d'entrenament. Sergi Samper i Rafinha han fet treball al marge del grup.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut