Barça

El Barça s'entrena amb reforços del filial abans de rebre el Granada

Aleñà, Nili i Marlon, que tenen serioses opcions d'entrar a la convocatòria, han completat l'entrenament davant les nombroses baixes del primer equip

Marc BéjarActualitzat

Luis Enrique ha hagut d'afrontar el darrer entrenament abans de rebre el Granada al Camp Nou amb les baixes d'algunes de les peces claus del seu equip. En l'última sessió prèvia al partit d'aquest dissabte, l'asturià no ha pogut comptar amb Piqué, Iniesta, Mathieu, Alba, Aleix Vidal i Arda Turan. El turc, que ja no es va entrenar ahir, es suma a la llarga llista d'absències i tampoc entrarà a la convocatòria per culpa d'una trepitjada que va rebre en el partit de la Supercopa Catalana dimarts.

Davant l'allau de problemes físics que acumula, el tècnic s'ha vist obligat a citar a l'entrenament tres jugadors del filial, que gairebé amb total seguretat entraran a la llista de convocats de cara al partit d'aquest dissabte. Marlon Santos, Nili Perdomo i Carles Aleñà s'han exercitat amb el grup, que disposa de només 16 disponibles de la primera plantilla, comptant tres porters.

Precisament la nota positiva s'ha vist a la porteria, on ja s'ha entrenat amb total normalitat el porter holandès Jasper Cillessen, que s'ha estat tres setmanes de baixa per culpa d'un esquinç al lligament lateral extern del turmell esquerre. També ha completat la sessió Rafinha, que en les pròximes hores rebrà l'alta després de superar els seus problemes físics.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut