Sergi Roberto celebra el sisè gol del Barça contra el PSG al Camp Nou
Lliga de Campions

El Barça jugarà contra el PSG els vuitens de final de la Champions

L'eliminatòria, que es jugarà entre finals de febrer i principis de març, estarà marcada per la recuperació de la lesió que es va fer aquest diumenge Neymar

Actualitzat

El Barça ha evitat els equips alemanys i jugarà els vuitens de final contra un vell conegut, el PSG. L'eliminatòria estarà marcada per si Neymar estarà recuperat o no de la lesió que es va fer en el partit d'ahir.

 

Els dos equips es tornaran a trobar després de la històrica eliminatòria del 2017 i el gol a l'últim sospir de Sergi Roberto (6-1), que va donar la classificació als blaugranes.

 

 

L'heroi inesperat de la històrica remuntada contra el PSG va rememorar així la jugada del gol que va permetre al Barça classificar-se per als quarts de final de la Champions.

 

 

Els de Koeman jugaran l'anada de l'encreuament al Camp Nou entre el 16 i el 24 de febrer i la tornada al Parc dels Prínceps entre el 9 i el 17 de març. El sorteig de la Champions arriba l'endemà de la victòria per la mínima del Barça contra el Llevant a la Lliga (1-0), un resultat que retalla la distància amb l'Atlètic de Madrid, colíder de la classificació, fins als nou punts. Aquest dimecres els blaugranes tornen a jugar a la competició estatal un partit ajornat davant de la Reial Societat, que té els mateixos punts que els matalassers (26).

Aquests són tots els emparellaments i els horaris dels vuitens de final:

ANADA

16/02/2021

Leipzig - Liverpool

Barça - PSG

17/02/2021

Oprto - Juventus

Sevilla - Borussia Dortmund

23/02/2021

Lazio - Bayern Múnich

Atlètic de Madrid - Chelsea

24/02/2021

Borussia Mönchengladbach - Manchester City

Atalanta - Real Madrid

TORNADA

09/03/2021

Juventus - Oporto

Borussia Dortmund - Sevilla

10/03/2021

Liverpool - Leipzig

PSG - Barça

16/03/2021

Manchester City - Borussia Mönchengladbach

Real Madrid - Atalanta

17/03/2021

Bayern de Munic - Lazio

Chelsea - Atlètic de Madrid

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut