Així queden els vuitens de final
Barça

El Barça s'enfrontarà al Chelsea en els vuitens de final de la Lliga de Campions

A més de l'enfrontament entre blaugranes i londinencs, hi ha un altre plat fort: Reial Madrid-PSG

Actualitzat

Caldrà esperar-se fins al febrer de l'any que ve per a la fase decisiva de la Lliga de Campions, però des d'aquest dilluns ja se saben els aparellaments dels vuitens de final. El Barça s'enfrontarà amb el Chelsea per un lloc en els quarts de final, en un duel ja clàssic de la història recent de la Champions.

El Reial Madrid, en l'altre plat fort del sorteig, se les haurà amb el Paris Saint-Germain de Neymar.  

El Barça-Chelsea és un clàssic que s'ha consolidat en el panorama europeu en els darrers anys. En la memòria barcelonista hi té un lloc destacat el gol d'Iniesta a Stamford Bridge, que va donar el pas al Barça a la final de Roma, l'any 2009. Però  l'equip londinenc es va prendre la seva particular revenja l'any 2012 en les semifinals de la Champions i va eliminar el Barça en l'últim any de Guardiola, amb un 0-0 a l'anada i un 2-2 al Camp Nou. Aquell any, els "blues" van guanyar per primera i única vegada fins ara la Lliga de Campions.

L'eliminatòria de vuitens de final es jugarà durant un mes: els partits d'anada es jugaran entre els dies 13, 14, 20 i 21 de febrer, i els de tornada tindran lloc entre els dies 6, 7, 13 i 14 de març. TV3 oferirà un total de quatre partits d'aquesta ronda, entre ells un dels dos partits del Barça. La final de la Champions es disputarà a Kíev el 26 de maig del 2018. 

Com a anècdota del sorteig cal remarcar que l'encarregat de treure les boles ha estat l'exmadridista Xabi Alonso, ja que l'ambaixador de la final, Andrei Xevtxenko, no ha pogut estar present al sorteig de Nyon. 

Els aparellaments dels vuitens de final: 

 Juventus - Tottenham

 Basilea- Manchester City

 Porto-Liverpool

Sevilla-Manchester United

Reial Madrid-París Saint Germain 

Xakhtar Donetsk-Roma

Chelsea-Barça

Bayern Munic-Besiktas

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut