Andreu Palop ha estat la mà innocent del sorteig
Futbol

El Barça s'enfrontarà a l'Hertha de Berlín als vuitens de la Youth League

Els blaugranes, vigents campions de la competició, es veuran les cares amb el conjunt alemany en una eliminatòria a partit únic que es disputarà el 12 o 13 de març al Miniestadi. I si es classifiquen per a la següent ronda, el seu rival dels quarts de final sortirà del guanyador del duel entre l'Olympique de Lió i l'Ajax d'Amsterdam

Actualitzat

El juvenil A del FC Barcelona s'enfrontarà a l'Hertha de Berlín en els vuitens de final de la UEFA Youth League, després del sorteig que s'ha fet aquest divendres a Nyon. Els blaugranes, vigents campions de la competició, es veuran les cares amb el conjunt alemany en una eliminatòria a partit únic que es disputarà el 12 o 13 de març al Miniestadi. Si el Barça es classifiqués per a la següent ronda, el seu rival dels quarts de final sortirà del guanyador del duel entre l'Olympique de Lió i l'Ajax d'Amsterdam.

La resta d'aparellaments de vuitens de final són els següents: Chelsea-Montpeller, Midtjylland - Manchester United, Dinamo de Zagreb - Liverpool, Porto-Totenham, Hoffenheim-Dinamo de Kiev i Atlètic Madrid-Reial Madrid.

Anar al contingut