Barça i Atlètic: 4 partits entre elles en poc més de 3 mesos i 3 títols en joc
Barça

El Barça s'enfrontarà a l'Atlètic de Madrid a les semifinals de la Supercopa femenina

L'equip blaugrana se les haurà amb les vigents campiones de la Primera Iberdrola, amb les quals també s'enfrontarà a la Lliga de Campions

Actualitzat

Reial Societat-Llevant i Atlètic de Madrid-Barça són els enfrontaments de les semifinals de la nova Supercopa d'Espanya que es disputarà el mes de febrer a Salamanca. La ciutat castellana ha acollit aquest dijous el sorteig de les semifinals de la competició, que disputen el vigent campió de Lliga (Atlètic de Madrid), el de Copa (Reial Societat), i els dos millors classificats de la Lliga darrere l'Atlètic (Barça i Llevant).

Es dona la circumstància que l'Atlètic i el Madrid i el Barça també es veuran les cares als quarts de final de la Lliga de Campions, a finals de març.

La Reial Societat i el Llevant jugaran la primera semifinal el 5 de febrer i l'Atlètic-Barça tindrà lloc l'endemà, el dijous 6 de febrer. La gran final es jugarà el diumenge 9 de febrer a l'estadi Helmántico, que té capacitat per a més de 17.000 espectadors.  

L'Atlètic de Madrid rebrà el Barça a la Lliga d'aquí dues jornades el dissabte 26 de gener; les blaugranes són líders de la competició amb 7 punts sobre les "matalasseres". A la primera volta, el Barça es va imposar amb claredat (6-1).

ARXIVAT A:
Lliga Iberdrola
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut