Lliga de Campions

El Barça s'enfrontarà a l'Arsenal en els vuitens de final de la Lliga de Campions

L'Arsenal torna a creuar-se en el camí del Barça a la Lliga de Campions després que el sorteig d'aquest migdia a Nyon ha designat el conjunt "gunner" com a rival dels blaugranes als vuitens de final. Com la temporada passada, l'equip d'Arsène Wenger es veurà de nou les cares amb els catalans en una eliminatòria que ja és tot un clàssic de la màxima competició continental. Cesc, Nasri, Walcott i companyia seran el primer obstacle culer camí de Londres. L'anada es jugarà a l'Emirates el 16 de febrer, mentre que la tornada serà al Camp Nou el 8 de març.

Actualitzat
Com ja va passar als quarts de final de l'última edició, Arsenal i Barça protagonitzaran una de les eliminatòries més interessants de la Lliga de Campions d'enguany. La diferència és que tots dos equips s'enfrontaran ara a vuitens de final.

La temporada passada, els de Guardiola van eliminar els de Wenger després d'empatar a 2 en l'anada i golejar 4-1 en la tornada. Aquest cop sembla que Cesc Fàbregas sí que podrà enfrontar-se al Barça al Camp Nou, ja que no va poder fer-ho en l'eliminatòria del curs 2009-2010 per culpa d'una lesió. El migcampista català -fitxatge frustrat dels culers- mai ha jugat abans a l'estadi blaugrana.  

Els altres emparellaments dels vuitens de final han estat: 

Xakhtar - Roma

Tottenham - Milan

Schalke - València

Bayern de Munic - Inter de Milà

Reial Madrid - Olympique de Lió

Chelsea - Copenhaguen

Manchester United- Olympique de Marsella

Cal recordar que aquest sorteig és només per als vuitens de final. Un cop conclosa aquesta fase, hi haurà un nou sorteig pur que determinarà el quadre final dels quarts de final, les semifinals i la final.

Altres retrobaments

El de Cesc Fàbregas i el Barça no serà l'únic retrobament interessant que deixa aquest sorteig de vuitens. Karim Benzema tornarà a viure un Madrid-Lió, encara que aquest cop ho farà vestit de blanc. S'haurà de veure com reaccionarà l'equip de Mourinho quan el madridisme encara té molt present la dura eliminació de la temporada passada davant els francesos, una derrota que va deixar molt tocat el crèdit de Pellegrini.

Un altre partit amb un rerefons força atractiu serà el Bayern-Inter. Alemanys i italians van disputar la final de l'última edició, i els de Louis Van Gaal buscaran, aquest cop, venjar-se dels italians pel títol perdut al Bernabéu davant de l'equip aleshores entrenat per Mourinho. Amb Benítez, però, l'Inter no sembla l'equip campió de l'any passat.

Raúl González tornarà a Espanya, i ho farà amb el seu Schalke per enfrontar-se al València. El conjunt alemany està aprofitant la Champions per oblidar la seva irregular i pèssima temporada a la Bundesliga. Ara, viatjaran a la capital del Túria per veure's les cares amb els d'Emery en el que serà el retorn de l'excapità del Madrid a Espanya.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut