El Barça Lassa es classifica per a la final de la Copa del Rei (@fcbfutbolsala)
Futbol sala

El Barça s'endú el clàssic del futbol sala contra l'Inter (5-4) i jugarà la final de la Copa del Rei

El Barça Lassa podrà defensar aquest diumenge el títol a Ciudad Real després de superar l'Inter Movistar gràcies a l'encert golejador de Ferrao, Adolfo, Esquerdinha i Lozano. Però, sobretot, al partidàs que ha fet Dídac a la porteria aturant l'allau ofensiva de Ricardinho i companyia

Francesc SòriaActualitzat

Barça Lassa i Inter Movistar arribaven cansats físicament i anímicament a la Copa del Rei. Fa només una setmana que havien jugat la final de consolació de la Champions amb victòria blaugrana per 3 a 1. Després de deu minuts molt igualats, Ferrao ha començat el recital. Primer, aprofitant una jugada d'estratègia. Marcénio treu un córner i Ferrao, de volea, marca el primer gol del partit. I, al cap d'un minut, el brasiler ha fet el 2 a 0, aprofitant un bon contraatac conduït per Joselito. Però quan semblava que podia ser bufar i fer ampolles, l'equip d'Andreu Plaza ha rebut el cop de Ricardinho. El portuguès ha posat el peu en un refús de Leo Santana que s'ha acabat convertint en l'un a dos. Els dos porters, Dídac Plana i Jesús Herrero, han estat els protagonistes en els últims minuts de la primera part.

A la represa, Dídac ha sorprès l'Inter amb una passada llarga a Adolfo que amb un xut creuat ha fet el tres a un. Però els madrilenys no s'han rendit. i Pola ha estat el més llest de la classe per retallar distàncies (4-2). A partir d'aquí, el Barça ha perdut la possessió i s'ha vist una allau d'ocasions de l'Inter que topava cada vegada amb Dídac, el millor del Barça avui. Quan pitjor estaven els de Plaza, ha arribat el quart gol. La pissarra del tècnic ha funcionat. Falta assajada i Esquerdinha ha fet el 4 a 2. Però encara quedava partit. A quatre minuts per al final, Gadeia ha aconseguit el 4 a 3 de doble penal. A partir d'aquí, el Barça ha resistit a la desesperada en defensa i Sergio Lozano ha marcat el 5 a 3 aprofitant que el rival tenia porter-jugador sobre la pista. Quan faltaven quatre segons, Solano ha anotat el 5 a 4 definitiu.

Segueix la mala temporada de l'Inter. Mentrestant, el Barça podrà continuar defensant el títol a Ciudad Real en aquesta primera Final Four de la Copa. De fet, els catalans són els reis de copes, amb cinc trofeus en vuit edicions.

El Barça jugarà la final amb el Jaén, que ha guanyat el Ribera Navarra per 3 a 8.