Dembélé contra el Benfica
Dembélé contra el Benfica
BARÇA

El Barça s'encomana a Dembélé

El francès, que apunta a la titularitat, serà el principal argument ofensiu de l'equip de Xavi en la decisiva visita al Bayern de Munic

Redacció Esport3Actualitzat

Ningú ha recollit més floretes que Dembélé els últims dies. Xavi n'ha dit que és un "jugador que pot marcar diferències". Laporta en va dir que "és millor que Mbappé". Compliments per fer-lo sentir estimat i valorat i fer-li veure que el millor que pot fer és quedar-se a Barcelona. Lloances que arriben també en la prèvia d'un partit en què el Barça es juga la vida a la Champions i justament Dembélé apareix com a gran esperança culer.

És veritat que cap dels seus intents va anar entre els tres pals, però contra el Betis va xutar més ell en mitja hora que la resta de l'equip en tot el partit. Va revolucionar el matx entrant des de la banqueta, però a Munic tot fa pensar que Xavi el treurà d'inici, amb l'esperança que la presència del francès ajudi de retruc a veure les millors versions dels seus companys, sobretot la d'un discret Memphis que podria treure rendiment de les internades de Dembélé. 

Aquests són els plans. Però la realitat diu també que fa set mesos que Dembélé no juga un partit sencer i que difícilment està preparat per aguantar els noranta minuts a Munic al màxim nivell. A la reserva, per a la demarcació d'extrem dret, hi podria haver Ilias, ja que que Abde -titular contra el Vila-real i el Betis- no està inscrit per a la Lliga de Campions.

Tot plegat mentre s'esgota el temps perquè el Barça pugui lligar la renovació de Dembélé. A partir de l'1 de gener, el francès tindrà permís per negociar amb qui vulgui. D'ofertes no n'hi falten, i més sucoses a nivell econòmic que la que li ha fet arribar el Barça. A l'entitat barcelonista, confien que el projecte de Xavi el pugui acabar de seduir i esperen que en els propers dies respongui positivament a la proposta de la direcció esportiva. 

Anar al contingut